2014 Kutlu Doğum’un Konusu: “Hz. Peygamber ve İnsan Yetiştirme Düzenimiz”

2014 Kutlu Doğum’un Konusu: “Hz. Peygamber ve İnsan Yetiştirme Düzenimiz”

Ülkemizde önemli bir dini, sosyal ve kültürel gelenek haline gelen Kutlu Doğum Haftası’nın 2014 yılı teması; “Hz. Peygamber ve İnsan Yetiştirme Düzenimiz” olarak belirlendi.

Ülkemizde müftülükler aracılığıyla 14-20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan programlarda, Hz. Peygamber örnekliğinde insan yetiştirme düzenimizi yeniden ele alarak, günümüz şartlarında diğer insanların ve Allah’ın kendisinden razı olacağı bir insanın nasıl tekâmül edeceği konusu toplumumuza somut önerilerle anlatılacak.

[caption id="attachment_5987" align="alignnone" width="595"]aa 2014 Yılı Kutlu Doğum Haftası Konusu "Hz. Peygamber ve İnsan Yetiştirme Düzenimiz"[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun