Nurullah Uluışık Madde Bağımlısı Gençler İçin Çalışıyor

Nurullah Uluışık Madde Bağımlısı Gençler İçin Çalışıyor

Mezunlarımızdan, Siverek Mimar Sinan Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurullah Uluışık, Siverek Kaymakamlığı ve Siverek Bendi Derneği’nin ortaklaşa hazırladığı "Maddeyi değil hayatı seç" projesiyle madde bağımlısı gençleri topluma kazandırıyor.

Siverek Bendi Derneği Başkanı Ahmet Koşak ile Merkez Müdürü Nurullah Uluışık; "Merkezimizde çeşitli yaş gurubunda bulunan 10 kardeşimizin tedavisi psikiyatri uzmanı doktor ve iki yardımcı sağlık görevlisi nezaretinde sürdürülüyor. İlaç tedavisinin yanı sıra merkez bünyesinde açılan bilgisayar, ebru, ney ve hat kurslarının yanı sıra geziler düzenlenerek özellikle birlikte yaşam öğütleyerek tedavilerine yardımcı oluyoruz." dedi.

[caption id="attachment_5991" align="alignnone" width="595"]aa Mezunlarımızdan Nurullah Ululışık, Öğretmenlik Yaptığı Urfa Siverek'te Madde Bağımlısı Gençler İçin Çalışıyor[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun