İdari Hizmetler Müdürümüz Yusuf Çatal'ın Annesi Emine Çatal Vefat Etti

İdari Hizmetler Müdürümüz Yusuf Çatal'ın Annesi Emine Çatal Vefat Etti

Kestanepazarı İdari Hizmetler Müdürü Yusuf Çatal’ın annesi, EMİNE ÇATAL vefat etti. Merhumenin cenazesi 22 Aralık 2011 Perşembe günü öğle namazına müteakip Yeni Çamlık Selvili Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Karabağlar Paşaköprü Mezarlığına defnedidi.

Cenazeye Kestanepazarı'nı temsilen; Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Kestanepazarı Derneği 2. Başkanı Necmi Güngörmez, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, İdarecilerimiz, Hocalarımız ve Öğrencilerimiz katıldı. Hoca ve öğrencilerimiz merhumenin kabri başında Kur'an tilavet etti ve dualar edildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Yusuf Çatal Bey’e, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

[caption id="attachment_1520" align="alignleft" width="595" caption="Kestanepazarı Yöneticileri ve Çalışanları, Yusuf Çatal'ı Acılı Gününde Yalnız Bırakmadı"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun