İzmir’de Muhteşem Sabah Namazı Buluşması

İzmir’de Muhteşem Sabah Namazı Buluşması
İzmir İl Müftülüğü organizasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İzmir Gençlik Merkezleri çatısında, onlarca sivil toplum kuruluşunun bir araya geldiği sabah namazı buluşmasında yüzlerce mümin saf tuttu. İzmir Hisar Camii'nde gerçekleşen Sabah Namazı buluşması, İzmirli gençleri sabahın seherinde bir araya getirdi. Buluşmaya Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu ve lise yurdunda kalan onlarca öğrencinin yanı sıra idareciler de katıldı.
Kestanepazarı Hafızları ve İzmirli Okuyucular Kur’an Tilavet Etti
Sabahın erken saatlerinde camiyi doldurmaya başlayan İzmirlilere muhteşem bir Kur’an ziyafeti sunuldu. Kestanepazarı mezunlarından Hisar Camii Baş İmam Hatibi Kurra Hafız Selim Menteşeli başta olmak üzere İzmir’in meşhur okuyucuları Kur’an tilavet etti. Gaziemir Merkez Camii İmam Hatibi Hüsamettin Karadaş, Çiğli Çarşı Cami Müezzin Kayyımı Vedat Özarpacı, Balçova Yeşil Camii İmam Hatibi Ahmet Yüksel, Bornova İsabey Camii İmam Hatibi Hasan Küçük, Bornova Emre Camii İmam Hatibi Bünyamin Alkan, Hisar Camii İmam Hatibi İbrahim Ege, Hisar Camii Müezzin Kayyımı Muzaffer Gülmez ve Karabağlar Sinan Camii İmam Hatibi İhsan Çokyaşar tilavetleriyle katılımcılara eşsiz dakikalar yaşattılar. Kestanepazarı Hafızlarından Onur Kesen ve Hafız Muhammed Çimen de tilavetleriyle gençleri coşturdu. Sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile sabahın ilk ışıkları karşılandı. Buluşmaya katılanlar dağıtılan ikramlar eşliğinde sohbet ettiler.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun