Yeni Eğitim – Öğretim Yılını Coşkuyla Karşıladık

Yeni Eğitim – Öğretim Yılını Coşkuyla Karşıladık

İzmir İl Müftülüğü ve Karabağlar İlçe Müftülüğü’nün koordinesinde, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin katkılarıyla Kestanepazarı Hatay Kampüsü bünyesinde geçen yıl eğitim hayatına merhaba diyen “Kestanepazarı 7 – 10 Yaş Grubu Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu” 2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılına coşkuyla başladı.

Yetiştirdiği hafızlarla Ege’nin incisi Türkiye’nin en eski hafızlık kurumlarından biri olan Kestanepazarı’nın Hatay Eğitim Kampüs Bahçesi, öğrencilerin heyecanlı koşuşturmaları ile şenlendi.

Öğrencilerimiz, öğrenci velilerimiz ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz yeni eğitim – öğretim yılına hep birlikte merhaba derken, eğitimin ilk günü hepsinin oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlendi.

2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli Kur’an Kursu Öğreticilerimize de görevlerinde başarılar dileriz.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun