Kestanepazarı Hafızlıkta Zirveyi Kimseye Bırakmıyor

Kestanepazarı Hafızlıkta Zirveyi Kimseye Bırakmıyor

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “2024 Yılı Türkiye Geneli Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışmasında”  Ege Bölge Birincisi olduk. 

Yarışmada Aliağa Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yöneticisi Hafız Fatih Muslu’nun öğrencisi Hafız Yusuf Özel Ege Bölge Birincisi oldu.

Yusuf Özel bu başarısı ile 26 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Çamlıca Camii’nde yapılacak “Türkiye Finallerine” katılmaya hak kazandı. Yarışmada öğrencimize Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Bilal Özkabadayı’nın yanı sıra Yurt Yöneticisi Mustafa Aytekin, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç ve Mezunlarla İletişim Sorumlusu Mustafa Yavuz da eşlik etti.

Öğrencimiz Yusuf Özel, ödülünü komisyon başkanı Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Vahdettin Şimşek 'ten aldı.

Göstermiş oldukları başarıdan dolayı başta öğrencimiz Hafız Yusuf Özel ve hocası Hafız Fatih Muslu olmak üzere, Aliağa Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yönetimimizi, Hocalarımızı ve öğrencimizin ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun