Remzi Ayboğa, Öğrencilerimize Hayat, Başarı ve Hedefleri Anlattı

Remzi Ayboğa, Öğrencilerimize Hayat, Başarı ve Hedefleri Anlattı

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Remzi Ayboğa, düzenlenen konferansta öğrencilerimize hayat, başarı ve hedefler hakkında tavsiyelerde bulundu.

[caption id="attachment_5654" align="alignnone" width="595"] Remzi Ayboğa, Düzenlenen Konferansta Öğrencilerimize Hayat, Başarı ve Hedefler Hakkında Tavsiyelerde Bulundu[/caption]

Kestanepazarı Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Ayboğa, insanın beynine olumlu veya olumsuz olarak gönderdiği her şeyin kayıt edildiğinden bahsederek öğrencilerimizin kendilerine; “Ben başarılıyım” demlerini ve beyinlerine olumlu komutlar vermelerini istedi.

Olumlu telkinler konusu hakkında kısa bir deney yapan Ayboğa öğrencilerimize; “Birbirinize bakın ve gülün” dedi. Öğrencilerin söyleneni yapması üzerine de “Niye güldünüz?” sorusunu sorarak, kendisinin bir komut verdiğini ve öğrencilerin beyinlerine bu komutu verdiğini ifade etti. Ayboğa öğrencilere “sağ tarafa yatın ve sol kulağınıza olumlu şeyler söyletin. Bunu 21 gün yaptığınızda sonuç alacaksınız” diyerek konuyu test ederek değerlendirmelerini istedi.

Konuşmalarında mutluluğa da değinen Ayboğa, “İnsan sahip olamadığı şeyleri düşünerek mutsuz olur. Mutluluk sahip olduklarını hatırlamaktır” sözleriyle mutlu olmanın reçetesini verdi.

İnsan hayatında en önemli unsurlardan birinin amaç olduğunu belirten Ayboğa, “Neyi amaç edindiğimiz önemlidir. Değerimiz yüreğimizdedir. Sizin hayalleriniz yoksa başkalarının hayalleri için çalışırsınız” sözleriyle öğrencilerimizden hayat amaçlarını belirlemelerini istedi.

[caption id="attachment_5653" align="alignnone" width="595"] Ayboğa "Sizin Hayalleriniz Yoksa Başkalarının Hayalleri İçin Çalışırsınız" Sözleriyle Öğrencilerimizi Hedef Belirmeleri Konusunda Teşvik Etti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun