Personel Ailelerimiz İftar Programında Buluştu

Personel Ailelerimiz İftar Programında Buluştu

Kestanepazarı Eğitim Kurumları bünyesinde çalışan yönetici, idareci, hoca, personel ve kurumlarımızdan emekli olanlar iftar programında buluştu.

[caption id="attachment_5252" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Emektarları, Personel İftar Programında Bir Araya Geldi [/caption]

Çalışan yakınlarının kurumumuzu daha yakından tanıma fırsatı bulduğu ve diğer personel aileleriyle hasbihal ettiği programda yapılan iftar duasıyla oruçlar hep birlikte açıldı.

Kestanepazarı camiasını temsilen hoş geldiniz konuşmasını yapan Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz “En az senede bir defada olsa böyle bir programda bir araya geliyoruz. Hocalarımız ve personellerimizin aileleri kurumumuza geliyor kaynaşıyoruz.” diyerek katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Program kurumlarımızda iftar edilmesinin ardından akşam namazının eda edilmesiyle son buldu.

[caption id="attachment_5248" align="alignnone" width="595"] Personel İftar Programına; Yönetici, İdareci, Hoca, Personel ve Kurumlarımızdan Emekli Olanlar Katıldı[/caption] [caption id="attachment_5249" align="alignnone" width="595"] Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Programa Eşi ve Torunuyla Birlikte Katıldı [/caption] [caption id="attachment_5250" align="alignnone" width="595"] Emekli Personellerimiz de İftar Programına Gelerek Eski Günleri Yâd Etti[/caption] [caption id="attachment_5251" align="alignnone" width="595"] Personel Aileleri Programda Kurumlarımızı Daha Yakından Tanıyarak, Tanışma ve Kaynaşma Fırsatı Buldu[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun