Okan Küçük Türkiye’nin İlk Hafız Tekvandocusu Oldu

Okan Küçük Türkiye’nin İlk Hafız Tekvandocusu Oldu

Kestanepazarı öğrencisi Okan Küçük, Türkiye’nin ilk Hafız Tekvandocusu oldu.

İzmir İmam Hatipliler ve Mezunlar Derneği (İMHAD) Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocularından olan Küçük, takım arkadaşları ve antrenör Ömer Aras ile birlikte Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan’ı ziyaret etti.

Dayhan, sporcuların başarıları sonucu takmaya hak kazandıkları siyah kuşakları genç sporculara bağladı.

Türkiye’nin İlk Hafız Tekvandocusu Okan Küçük, henüz 20 yaşında olduğunu belirterek “2011 yılında hafızlığımı bitirdim ve aynı yıl imam hatip lisesi birinci sınıfa giderken tekvandoya başladım. Üç yıldır antrenörüm Ömer Aras bizi en iyi şekilde hazırladı ve bu başarıları elde etmemde en büyük katkıyı sağladı. 2.5 yılda siyah kemer sahibi oldum. Hedefim Milli Takım sporcusu olarak Türkiye şampiyonluğu elde etmek. Başarıma katkı sağlayan Antrenörüm Ömer Aras ve biz sporculara destek veren Kestanepazarı Derneği Başkanı Hasan Dayhan’a, Kestanepazarı camiasına ve üç yıldır bizimle ilgilenen Yurt Müdür Yardımcısı Ali Koç hocamıza teşekkür ediyoruz. Biz de daha iyi dereceler almak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

[caption id="attachment_6680" align="alignnone" width="595"]a Soldan: Okan Küçük, Hasan Dayhan, Muhammet Talha Sarık[/caption] [caption id="attachment_6681" align="alignnone" width="595"]a İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı Kurumlarımızı Ziyaret Etti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun