İMHAD 14. Geleneksel İftar Yemeği İHL Mezunlarını Buluşturdu

İMHAD 14. Geleneksel İftar Yemeği İHL Mezunlarını Buluşturdu
İzmir İmam Hatipliler ve Mezunları Derneği’nin (İMHAD) düzenlediği, 14. Geleneksel İftar programı Türkiye’nin en büyük yemeklerinden birini vererek beş bin İHL mezununu buluşturdu. İzmir Fuarı Kültür Park 2. Holde, Atlantis Kuyumculuk sponsorluğunda gerçekleştirilen iftarda; tasavvuf müziği, çocuklar için eğlence organizasyonları ve İMHAD Gençlik Spor Kulübü’nün gösterileri yer aldı.

20 Bin Kişilik İftar İle Guinness Rekorlar Kitabına Girilecek

Programdaki konuşmasında İMHAD İzmir Şubesi Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, 2015 yılında yirmi bin kişilik iftar programı düzenleyerek Guinness Rekorlar Kitabına girmek istediklerini belirtti. [caption id="attachment_6656" align="alignnone" width="595"]a İMHAD İftarı, İmam Hatip Lisesi Mezunlarını İzmir Fuarında Buluşturdu[/caption] [caption id="attachment_6655" align="alignnone" width="595"]a Kestanepazarı Yetkilileri de İftar Davetine Katıldı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun