Öğrencimiz Safa Ari, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Birinci Oldu

Öğrencimiz Safa Ari, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Birinci Oldu

Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması bölge finalinde, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğrencimiz Safa Ari bölge birincisi oldu.

[caption id="attachment_2787" align="alignnone" width="595" caption="Kestanepazarı Kurs Yöneticisi Şaban Küçük, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Birincisi Safa Ari, Bornova Müftüsü Muhammet İnceoğlu (İl Müftü Vekili) "][/caption]

İzmir, Manisa, Aydın, Uşak ve Denizli il birincisi olan yirmi yaş altı bay ve bayan Kur’an kursu öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada İzmir iki dalda birinciliği kazandı.

İzmir İl Müftülüğü, yarışmaya katılan tüm öğrencilere tam altın ve kitap hediye etti.

Dereceye giren öğrenciler;

Erkeklerde 1. Safa AriKestanepazarı Hatay Kur’an Kursu

Bayanlarda 1. Sabriye SalarBalçova Yusuf Tatmacı Kur’an Kursu

Elemelerde Başarılı Olan Öğrenciler Türkiye Finalinde Yarışacaklar

Yarışmada 1. olan Kur’an kursu öğrencileri 5 Haziran 2012 Salı günü Ankara’da Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde yapılacak olan Türkiye Finali elemelerine katılacak.

[caption id="attachment_2789" align="alignnone" width="595" caption="İzmir İl Müftülüğü, Yarışmaya Katılan Tüm Öğrencilere Hediyeler Takdim Etti"][/caption] [caption id="attachment_2788" align="alignnone" width="595" caption="Kestanepazarı Hocaları ve İdarecileri Yarışmayı Yakından Takip Etti"][/caption] [caption id="attachment_2790" align="alignnone" width="300" caption="Bayanlar Kategorisi Birincisi Sabriye Salar"][/caption]  

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun