Öğrencilerimiz İçin Yeni Bir Oyun Alanı Oluşturuldu

Öğrencilerimiz İçin Yeni Bir Oyun Alanı Oluşturuldu

Kestanepazarı, öğrenciler için kampüste yeni oyun-dinlenme alanı yaptı.  Yeni oyun alanının açılışında ortaokul öğrencilerimize mangal ziyafeti sunuldu.

Kestanepazarı yöneticileri, yeni yapılan Kur’an kursu ile birlikte öğrencilerin oyun alanlarının azalacağı düşüncesiyle, talebeler için yeşil mekânda park oluşturdu. Çeşitli egzersiz aletleri, park oyuncakları, spor faaliyetleri alanları ve evcil hayvanların bulunduğu alan, öğrencilerimizin rahat bir nefes almasını sağlıyor.

[caption id="attachment_6209" align="alignnone" width="595"]aa Kestanepazarı Öğrencileri Yeni Oyun Alanlarına Kavuştu[/caption]

Ortaokul Öğrencilerimiz İçin Mangal Ziyafeti Sunuldu

Park alanının açılışında ortaokul öğrencilerimize mangal ziyafeti sunuldu. Yeşil alanda mangal keyfi yapan öğrenciler parkta bulunan egzersiz aletleri ve oyuncaklarla stres attı.

Programda Kestanepazarı Derneği Başkanı Hasan Dayhan; hizmetlerin, öğrencileri mutlu ederek Allah rızasını kazanmak adına yapıldığını belirterek, mangal ziyafetlerinin öğrencilerin yaş gruplarına göre devam edeceğini ifade etti.

[caption id="attachment_6210" align="alignnone" width="595"]aa Öğrencilerimiz Oyun Alanının Açılış Programında Mangal Ziyafeti Yaptı, Yeşil Alanda Oynadı[/caption] [caption id="attachment_6211" align="alignnone" width="595"]a Öğrencilerimiz Yeni Oyun Alanlarında Doyasıya Koşarak Eğlendi[/caption] [caption id="attachment_6212" align="alignnone" width="595"]Oyun Parkı Açıldı Öğrencilerimiz İçin Hazırlanan Mangal Ziyafeti Farklı Bir Gün Yaşattı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun