Muzaffer Koru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muzaffer Koru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhuma Cenab-ı Hakk’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kestanepazarı Yönetim Kurulları

[caption id="attachment_5427" align="alignnone" width="595"] Naci, Fehmi ve Vecdi Koru'nun Babası Muzaffer Koru İzmir'de Son Yolculuğuna Uğurlandı [/caption]

Dışişleri Bakanı Yardımcısı Naci Koru, gazeteci-yazar Fehmi Koru ve Vecdi Koru’nun babası Muzaffer Koru, İzmir İlahiyat Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla Urla İskele Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Muzaffer Koru, solunum yetmezliği sebebiyle 87 yaşında vefat etti. İzmir’de uzun yıllar esnaflık yapan Koru, Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin de gönüllülerindendi.

Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez’in kıldırdığı cenaze namazına; İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Milletvekilleri Mehmet Tekelioğlu, Rifat Sait, Hamza Dağ, İlknur Denizli, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Zaman Gazetesi Ankara Yayın Temsilcisi Mustafa Ünal, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, eski RTÜK Başkanı Zahid Akman, Kestanepazarı Genel Koordinatörü İ. Cengiz Aslan ile gazete ve televizyonların temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cenaze namazına çelenk gönderdi.

[caption id="attachment_5424" align="alignleft" width="200"] Muzaffer Koru (87)[/caption]

Üzerimizdeki Etkisi Büyüktü

Fehmi Koru, cenaze namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, babalarını kaybettikleri için çok üzüntülü olduklarını belirterek: ”Bizim üzerimizde gerçekten büyük etkileri olan insandı. Sevenleriyle bugün bir arada olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Allah rahmet, mekanını cennet eylesin” dedi.

[caption id="attachment_5425" align="alignnone" width="595"] Lütfi Görmez'in Kıldırdığı Cenaze Namazına Devlet Erkanı, Basın Camiası ve Sevenlerinden Pek Çok Kişi Katıldı[/caption] [caption id="attachment_5426" align="alignnone" width="595"] Muzaffer Koru, İzmir Urla İskele Mezarlığı'na Defnedildi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun