Mezun Akademisyenlerimizi Ziyaret Ettik

Mezun Akademisyenlerimizi Ziyaret Ettik

Kestanepazarı Kur’an Kursları ve Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’ndan mezun olan Katip Çelebi Üniversitesi’nde görevli akademisyenlerimizi ziyaret ettik.

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç, Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, Kestanepazarı mezunu Katip Çelebi Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Akif Savaş ile İslami İlimler Fakültesi’nde görevli akademisyenleri ziyaret etti. Program kapsamında Doç. Dr. Raşit Çavuşoğlu, Doç. Dr. Hasan Ocak, Dr. Eyüp Akşit, Öğretim Görevlisi Adem Çalar, Araştırma Görevlileri Akif Yıldırım, M. Eser Altuntaş, Samet Yağcı’yı ziyaret eden Halkla İlişkiler Müdürü Koç ve Yurt Müdürü Kuyubaşı, mezunlara Kestanepazarı’ndaki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kestanepazarı mezunları da, bilgi birikimleri ve deneyimleri ile her zaman Kestanepazarı’nın yanında olduklarını dile getirdi. Ayrıca ziyaret esnasında Doç. Dr. Raşit Çavuşoğlu yazmış olduğu son kitabını Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda bulunan Hoca Hulusi Hatipoğlu Kütüphanesi’ne hediye etti.

Doç. Dr. Raşit Çavuşoğlu-Zübeyir Kuyubaşı
Doç. Dr. Raşit Çavuşoğlu yazmış olduğu son kitabını Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda bulunan Hoca Hulusi Hatipoğlu Kütüphanesi’ne hediye etti.
Doç. Dr. Raşit Çavuşoğlu yazmış olduğu son kitabını Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda bulunan Hoca Hulusi Hatipoğlu Kütüphanesi’ne hediye etti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun