Merkez Kur’an Kursu’ndan Gevrekçi Mehmet Duman’a Teşekkür

Merkez Kur’an Kursu’ndan Gevrekçi Mehmet Duman’a Teşekkür

Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Sadık Daştan ve Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği personeli Emre Genç, hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi gören öğrencilerin Cuma kahvaltılarını tedarik eden Mehmet Duman’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Hocası Kurra Hafız Sadık Daştan ile Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği personel Emre Genç, Kestanepazarı Camii altındaki dükkanlarda uzun yıllardan beri unlu mamül satışı yapan büfenin sahibi Mehmet Duman’ı ziyaret etti.

Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu’nda hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi gören yüzlerce öğrenciye uzun yıllardır Cuma sabah kahvaltılarında ücretsiz olarak gevrek, boyoz ve poğaça ikramında bulunan Duman’a teşekkür eden Kurra Hafız Daştan, tüm talebelerin kendisine duacı olduğunu da iletti.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ KENDİ EVLATLARIMDAN AYIRT ETMİYORUM”
Kur’an talebelerine verdiği ikramların kendisine bereket olarak döndüğünü dile getiren Duman, Müslüman kişi başka bir Müslüman kardeşinin derdi ile dertlenen kişidir. Burada Kur’an ve hafızlık eğitimi gören öğrenciler ümmetin yani bizlerin çocuklarıdır. Ben hiçbir öğrencimizi kendi evlatlarımdan ayırt etmiyorum. Ayrıca Yüce Allah Âl-i İmrân Suresi 92. ayetinde “Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyiliğe asla erişemezsiniz. Her ne harcarsanız Allah onu bilir.” buyurur. Ben sevdiğim işi yapıyorum. Ve sevdiğim şeyi Allah yolunda harcamaya çalışıyorum” dedi.

Soldan sağa: Kurra Hafız Sadık Daştan- Mehmet Duman- Emre Genç

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun