Hisar Anadolu İmam Hatip Ege Bölge İkincisi

Hisar Anadolu İmam Hatip Ege Bölge İkincisi

İmam Hatip Ortaokulları Arası yapılan Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ege Bölge İkincisi, Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 8. Sınıf öğrencisi Halil İbrahim Durut oldu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Ortaokulları Arası Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bulunan Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde yapıldı. Ege bölgesinden 14 okulun katıldığı yarışmada, İzmir il birincisi olan Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu mezunu, Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Halil İbrahim Durut Ege Bölge ikincisi oldu.

“KURULDUĞUMUZ YIL BÖLGE İKİNCİSİ OLMAK GURUR VERİCİ”
Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Rasim Çakmak, “Böyle anlamlı bir yarışmada, okulumuzun kurulduğu yıl bölge ikincisi olmak çok ayrı bir gurur kaynağı. Öğrencilerimiz ve eğitim kadromuz kurulduğumuz ilk yıl olmasına rağmen katıldıkları yarışmalarda almış oldukları il ve bölge dereceleri ile okulumuzun kuruluşunun ne kadar doğru bir karar olduğunu ve okulumuzun ne denli başarılı olacağını göstermişlerdir. Öğrencilerimizin yetişmesinde Kur’an kursu hocalarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi de tebrik ederim. Öğrencilerimizin başarıları bir eğitim hayatım geçirmesi için bizlere destek olan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı yönetim kurulları ile gönüllülerine teşekkür ederim” dedi.

Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İzmir il birincisi olan Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu mezunu, Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Halil İbrahim Durut, Ege Bölge ikincisi oldu.
Okul adına başarı plaketini Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Rasim Çakmak (solda) aldı. Müdür Çakmak, öğrencinin yetişmesinde emeği geçen Kur'an kursu hocaları, okul öğretmenleri ve öğrencinin ailesini tebrik etti.

Yarışma sonrası Ege Bölge İkincisi olan Halil İbrahim Durut (ortada) okul müdürü Rasim Çakmak (solda) ve Arapça Öğretmeni Halil Güler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun