Menderes Müftümüzü Ziyaret Ettik

Menderes Müftümüzü Ziyaret Ettik

Kestanepazarı ailesi olarak müftülerimizi ziyarete devam ediyoruz. Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç ve Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, Menderes Müftüsü Ömer Çoban’ı makamında ziyaret etti. Müftü Çoban’a Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin son faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Menderes Müftüsü Ömer Çoban’a Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin son dönem faaliyetleri hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç, kurumumuza verdiği desteklerden dolayı da tüm Kestanepazarı gönüllüleri adına, kendisine teşekkür etti.

“VATAN, MİLLET VE KUR’AN SEVDALISI BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kestanepazarı’ndaki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi veren Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı, Kestanepazarı ailesinin, yüksek ahlaki değerlere sahip, vatan, millet ve Kur’an sevgisiyle dolu millî bir gençlik yetiştirmek için mücadele ettiğini dile getirdi. Bunun için daha geniş kitlelere ulaşmak adına 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi öncesi gerçekleştirilen Yaz Kur’an Kursu ve Yaz Okulu’nun tüm çevreler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandığını ve beklenenin üzerinde talep aldıklarını sözlerini ekledi.

Yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Menderes Müftüsü Ömer Çoban, Kestanepazarı Yönetim Kurulu üyelerini, hocalarını ve öğretmenlerini, çalışanlarını ve gönüllülerini yapmış oldukları bu başarılı faaliyetlerden dolayı tebrik ve takdir ettiğini söyledi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun