Mehmet Emin Demirçin Hocalarımıza Hitap Etti

Mehmet Emin Demirçin Hocalarımıza Hitap Etti

Muradiye Kültür Vakfı Muş Yusuf-i Kodi Şubesi Başkanı (Emekli Muş Hasköy Müftüsü) Mehmet Emin Demirçin derneğimizi ziyeret etti.

[caption id="attachment_4062" align="alignnone" width="595"] Muradiye Kültür Vakfı Muş Şube Başkanı M. Emin Demirçin Kestanepazarı'nı Ziyaret Etti[/caption] [caption id="attachment_4064" align="alignleft" width="220"] Mehmet Emin Demirçin[/caption]

Ziyarette vakıflarının Muş hizmetlerinden bahseden Demirçin, son hizmetleri olan “Muş Muradiye Yatılı Erkek Kur’an Kursu” ek binası hakkında bilgi verdi.

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu hocalarımızla kahvaltı sonrası, vakıf hizmetleri hakkında bilgiler veren Demirçin; inşaatı tamamlanan ek kurs binasının 60 öğrenci kapasiteli olmasına rağmen 100 öğrenciyle hizmet verdiğini ve kayıt zamanında 500 öğrencinin kursa müracaat ettiğini belirtti.

Bu tür hizmetlerin Muş ve bölgede büyük ihtiyaç olduğunu anlatan Demirçin; samimi gayretlerle hizmetlerin her geçen gün gelişerek, genişlediğini söyledi.

[caption id="attachment_4063" align="alignnone" width="595"] Demirçin Ziyarette Muradiye Kültür Vakfı'nın Hizmetlerinden Bahsetti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun