DEÜ İlahiyat Fakültesi ve İzmir İHL Öğrencileri Çanakkale’yi Anlattı

DEÜ İlahiyat Fakültesi ve İzmir İHL Öğrencileri Çanakkale’yi Anlattı

DEÜ Yakamoz Edebiyat Topluluğu ve İzmir İHL öğrencilerinin ortaklaşa düzenlediği “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” ilahiyat fakültesi ve imam hatip camiasını bir araya getirdi.

Çanakkale ile ilgili türkülerin, şiirlerin okunduğu programda imam hatip öğrencilerinin sergilediği ve öğrencilerimizin de yer aldığı “Çanakkale Geçilmez” piyesi sergilendi.

Programın gerçekleştiği 18 Mart günü kurumlarımızda yemek menüsünde buğday çorbası ve üzüm hoşafına yer verilek ecdat hatırası yâd edildi.

[caption id="attachment_4075" align="alignnone" width="595"] DEÜ Yakamoz Edebiyat Topluluğu ve İzmir İHL Öğrencileri Düzenledikleri Programla Çanakkale Şehitlerini Andı[/caption] [caption id="attachment_4076" align="alignnone" width="595"] Öğrencilerimizin de Yer Aldığı İzmir İHL Ekibi, Çanakkale Geçilmez Piyesini Sahneledi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun