Mehir Vakfı’ndan Başkan Cüneyd Dayhan’a Ziyaret

Mehir Vakfı’ndan Başkan Cüneyd Dayhan’a Ziyaret

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir’i makamında ağırladı. Mustafa Özdemir ziyaret sırasında İslam Hukuku Dergisi hediye ettiği Cüneyd Dayhan’a başkanlık görevinde de başarı dileklerinde bulundu.

Merkezi Konya’da bulunan ve Türkiye’nin köklü sivil toplum kuruluşları arasında bulunan binlerce gencin saadet dolu yuva kurmasına vesile olmuş olan Mehir Vakfı, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.

Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi Ali Tayyar Çay, Vakfı Üyesi Doç. Dr. Hüsamettin Vatansev ve Mustafa Uçar’ın da aralarında bulunduğu heyet Başkan Cüneyd Dayhan tarafından makamında ağırlandı. Yönetim Kurulu Kararı ile Başkanlığa seçilen Cüneyd Dayhan’a Mehir Vakfı adına yeni görevinde başarılar dileyen Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, editörlüğünü Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin yaptığı, Mehir Vakfı Yayınlarından çıkan İslam Hukuku Dergisi’ni de hediye etti.

“GÖNLÜMÜZDE İSLAMA HİZMET EDEN TÜM KURUMLAR KARDEŞTİR”
Yapılan nazik ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Cüneyd Dayhan, Mehir Vakfı’na iyi niyetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mehir Vakfı’nı uzun yıllardır tanıdığını ve takdire şayan çalışmalarını yakından takip ettiğini de dile getiren Başkan Dayhan, “Bizlerin gözünde ve gönlünde, en geniş kapsamı ile İslama hizmet eden tüm kurumlar da, tüm Müslümanlar gibi kardeştir. Bizler birlikte, beraber olduğumuz sürece bu topraklarda huzur var olacaktır. Evlatlarımızı millî ve manevi değerlerine bağlı olarak vatanına, milletine ve insanlığa hayırlı bir kişi olarak büyütmek, onlara sahip çıkmak hepimizin asli görevidir” dedi.

KESTANEPAZARI EĞİTİMİ ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR YAPIYA SAHİP
Başkan Cüneyd Dayhan, Mehir Vakfı’na Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’ndeki Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim Eğitimi hakkında bilgi verdi. Daha sonra Başkan Dayhan ziyaretçilere, Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’ndeki yurt ve kurs binaları ile Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi alan öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için hazırlanan Ahşap, Robotik Kodlama, Ebru, Mutfak ve Bilgisayar, Akıl Oyunları Atölyeleri ile derslik ve dinlenme odalarını gezdirdi. Kestanepazarı eğitimini yerinde inceleme imkânı da bulan Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir ve üyeler, Kestanepazarı’ndaki eğitim yapısının Türkiye’deki birçok kurum ve kuruluşa örnek teşkil edecek bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek Kestanepazarı Ailesini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun