Kestanepazarı'nda Belletmen Eğitim Seminerleri Başladı

Kestanepazarı'nda Belletmen Eğitim Seminerleri Başladı

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nde yer alan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu’nda görevli belletmenler, 2019-2020 Eğitim dönemi eğitim seminerlerine başladı.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu’nda görevli belletmenlere kurs binasındaki eğitim salonunda, mesai saatleri dışında kalan zamanlarında eğitim semineri düzenlendi. Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Yurt Yönetici tarafından verilen 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi ilk seminerinde belletmenlere, görev tanımları, iş bölümü ve sorumlulukları, resmi evrak ve belge tanzimi ve takibi, farkındalık, fırsat eğitimi ile ergen psikolojisi ve eğitimi hakkında sunum gerçekleştirildi.

BELLETMENLER ELİMİZ AYAĞIMIZ
Belletmenlerle neşeli bir ortamda, sohbet havasında gerçekleştirdikleri ve soru cevap şeklinde geri bildirimde alma imkânı buldukları seminerlerin çok yararlı olduğunu vurgulayan Yurt Yöneticisi Taşcı, “Belletmenler bizlerin adeta eli ayağı konumundadır. Gece gündüz demeden bu yavrucakların başında bekleyen gençlerimiz, yeni neslin vatan sevgisi ve imanla yetişmesi için çaba sarf etmektedir. Allah hepsinden razı olsun ve Kur’an yolunda yaptıkları çalışmaları dergâh-ı izzetinde kabul etsin inşallah” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun