Kur’an Kursu’ndan Başkan Akın’a Teşekkür Plaketi

Kur’an Kursu’ndan Başkan Akın’a Teşekkür Plaketi

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Çoşkun Akın’a teşekkür plaketi takdim etti.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük ile kurs yöneticileri ve hocaları, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Çoşkun Akın’ı makamında ziyaret etti. Kur’an Kursu’nun binasının yenilenmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için gösterdiği çabadan dolayı başkan Çoşkun Akın’a teşekkür eden Kurs Müdürü Şaban Küçük, kendisine bir plaket takdim etti.

Kestanepazarı hafızlarının mesleki tatbikat kapsamında Ramazan ayı boyunca İzmir’in tüm ilçelerini gezdiğini dile getiren Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı, “Hafızlarımız gittikleri tüm camilerde cemaat tarafından sevgiyle karşılanıyor. Bizler de bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu hafızların yetişmesinde dernek ve vakıf olarak sağlamış olduğunuz imkânlardan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi.

BİZLER BİRER AİLEYİZ
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin Türkiye’nin en köklü hafızlık müessesesi olduğuna vurgu yapan Başkan Çoşkun Akın, “Hiç şüphesiz bizlerin beraberce gösterdiği tüm bu başarılarda, siz değerli hocalarımızın büyük katkısı var. Hiçbirinizin fedakârca çalışmalarını göz ardı edemeyiz. Bizler Kur’an yolunda mücadele eden birer aileyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dernek ve vakıf olarak bizler her zaman hafız öğrencilerimizin hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan nazik ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Akın, sözlerini şöyle tamamladı:
“Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder başarılarınızın artarak devam etmesini yüce Allah’tan (cc.) temenni ederim.”

Soldan sağa: Cüneyd DAYHAN, İbrahim ÖZPOYRAZ, Çoşkun AKIN, Şaban KÜÇÜK, Halil TAŞCI, Zübeyir KUYUBAŞI, Faik BOYACI, Ahmet ÖZER, Yasin USLU, İsa ÖZGEN

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun