Kestanepazarı Hafızları Ramazan’da Tüm İzmir Camilerinde

Kestanepazarı Hafızları Ramazan’da Tüm İzmir Camilerinde

Kestanepazarı Hafızları ve öğrencileri, Ramazan ayında mesleki tatbikatlarına tüm İzmir camilerinde devam ediyor.

İzmir İl Müftülüğü, ilgili kaymakamlıklar ve ilçe müftülüklerinden alınan resmi izinle, Kestanepazarı hafızları Ramazan ayı içerisinde belirlenen bir takvime göre İzmir’in 30 ilçesindeki camileri ziyaret ediyor.

KESTANEPAZARI ÖĞRENCİLERİ 985 CAMİDE CEMAATLE BULUŞUYOR
Müftülükler tarafından belirlenen camilerde görevlendirilen Kestanepazarı hafızları, İzmir’de toplam 985 camide mesleki tatbikatlarını gerçekleştiriyor. Teravih namazı öncesi Kestanepazarı hocaları vaaz ederek cemaate hem Kur’an eğitiminin önemini hem de Kestanepazarı’ndaki hizmetleri anlatıyor. Vaaz sonrası görevlendirildikleri cami de imam ve müezzinliği de yapan Kestanepazarı hafızları, bu görevle de mesleki tatbikatlarını yapmış oluyor.

Teravih namazları sonrasında, Kestanepazarı’nda ücretsiz yatılı olarak Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi gören öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için, makbuz ve tutanak karşılığı hayırseverlerin fitre, fidye ve zekâtları da kabul ediliyor.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun