Kestanepazarı’nda Karne Sevinci

Kestanepazarı’nda Karne Sevinci

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı’nın yurtlarında kalan öğrenciler karnelerini alarak yaz tatillerine başladı. Dernek ve vakfımız tarafından himaye edilen okullarda da öğrencilerimiz gösterdikleri başarı ile Kestanepazarı’nın gururu oldu.

HİSAR’DA YÜZDE 90’LIK BAŞARI
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nde kalan öğrenciler de okudukları okullarda karnelerini alarak yaz tatillerine başladı. Toplam 178 öğrencisinin 175’i Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği tarafından himaye edilen ve yine Dernek ve vakıflarımız tarafından himaye edilen Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin 97’si takdir 64’ü ise teşekkür alarak 2018-2019 eğitim öğretim yılını tamamladı. Yüzde 90,44’lük bir başarıya imza atan ve aynı zamanda Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi alan öğrenciler Kestanepazarı Ailesi’nin geleceğe dair umutları olmayı başardı.

TÜM DÖNEM BİRİNCİLERİ DE KESTANEPAZARI AİLESİ’NDEN
Kampüs içerisinde yer alan Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı tarafından hamiliği yapılan Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerimizin 52’si takdir 36’sı da teşekkür alarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizin ağırlıklı olarak okuduğu İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde lise 1. Sınıflarda Ahmet Selçuk Türkmen dönem birincisi olurken, lise 2. Sınıflarda öğrencimiz Nurullah Özçiftçi, lise 3. Sınıflarda Rıdvan Can Çelik, lise 4. Sınıflarda Enes Karaduman dönem birincisi olarak 2018-2019 eğitim-öğretim dönemini sonlandırdı. Ayrıca öğrencilerimizden Bekir Furkan Aran, 4 yıllık ortalamalara bakılarak belirlenen okul birincisi olarak mezun olurken ailesine ve Kestanepazarı’na büyük gurur yaşattı.

TÜM CAMİAYA TEŞEKKÜR ETTİ
İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortak bahçesinde düzenlenen karne programında söz alan Hisar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Rasim Çakmak, öğrencilerinin başarılarındaki en büyük payın hiç şüphesiz öğrencilerin ve azimli çalışmalarının olduğunu vurguladı.

Öğrencilere kılavuz olarak doğruyu göstermeleri ve yaptıkları fedakârca çalışmalarından dolayı Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu, Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Yöneticileri, hocaları ve personelleri ile okullarındaki tüm öğretmen ve personellerine, kendilerine her türlü desteği veren Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri’ne de teşekkür eden Müdür Çakmak, öğrencilere iyi tatiller diledi.

Karne programı dönem birincisi olan öğrenciler ile sınıflara ödüllerinin verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun