Kestanepazarı Kurban Bayramına Hazır

Kestanepazarı Kurban Bayramına Hazır

Kurbanın Kur’an Talebelerine Olsun…

Kurban ibadetini Kestanepazarı himayesindeki öğrencilere bağış yaparak yerine getirmek isteyen hayırseverler için, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği tarafından bu yıl da Kurban hizmeti verilmeye devam ediliyor. Kurban ibadetini gerçekleştirirken kurban edeceği hayvanları seçmek isteyen hayırseverlerimiz için de, kurbanlıklarımız Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin Karabağlar-Hatay semtindeki Eğitim Kampüsü’ne geldi. Kurbanını seçmek isteyen hayırseverler kurbanlıklarını burada görebilecek ve seçebilecekleredir.

KURBAN HİZMETİNDEKİ AMAÇ ÖĞRENCİLERİMİZİN YILLIK ET İHTİYACININ KARŞILANMASI

Kestanepazarı’nda kesilen bütün kurbanlar; Kur’an Kurslarımızda ve lise yurdumuzda kalan yaklaşık 600 ücretsiz, yatılı öğrencimizin yıllık et ihtiyacını karşılamada kullanılmaktadır. 

KURBANINIZIN KESİMİNE ŞAHİTLİK EDEBİLİRSİNİZ

Kestanepazarı’nda kesilecek hayvanınızın başında bulunup kurbanınızın kesimine şahitlik edebilirsiniz. Ayrıca Kestanepazarı’na vekâlet vererek kurban ibadetini yerine getirmek isteyen yardımsever vatandaşlarımız, Kemeraltı’nda bulunan Kestanepazarı Camii avlusundaki dernek merkezimize ya da Karabağlar-Hatay Semti’ndeki kampüsümüzde yer alan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt binası bahçesindeki “Kestanepazarı Kurban Hizmetleri Bürosu”na müracaat etmeleri gerekmektedir.

KARABAĞLAR’DAKİ EN HİJYENİK KESİM ALANI

Yurt binası bahçesindeki bulunan modern kesimhanemiz hayırseverlerin beğenisini kazanmaktadır. Kurban hizmeti süresince Kestanepazarı yerleşkesindeki kurban kesim alanını sık sık ziyaret eden zabıta ekipleri Kestanepazarı yöneticilerine çevre temizliğine verdikleri önemden dolayı teşekkür etmektedirler. 

Bu iki merkezimize gelme imkânı olmayan kardeşlerimiz ise 0 232 444 9 232 numaralı telefondan bizimle irtibata geçerek ve/veya kurumumuzun web sitesinden https://www.kestanepazari.org.tr/ adresinden bağış işlemlerini gerçekleştirebilirler.


Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun