Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Kurs Yöneticiliğine Atanan Hafız Yasin Uslu’yu Makamında Ziyaret Ederek, Tebrik Ettik

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Kurs Yöneticiliğine Atanan Hafız Yasin Uslu’yu Makamında Ziyaret Ederek, Tebrik Ettik

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yöneticiliği ’ne Hafız Yasin Uslu atandı. Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Eğitim Koordinatörü ve Özel Kestanepazarı Hatay Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Zübeyir Kuyubaşı Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği İdari İşler ve Personel Müdürü Ahmet Özer, Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç ve Sosyal Faaliyetler Koordinatörü Halil İbrahim Atakan ile birlikte kursta görevli bulunan hafızlık hocaları, Hafız Yasin Uslu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Kurs Yöneticisi Yasin Uslu, İbrahim Eker hocadan aldıkları bayrağı daha da ileri taşıyabilmek adına var güçle çalışacaklarını belirtti. Uslu, “Kestanepazarı Kur’an Kursları bölgemizin ve ülkemizin en köklü hafızlık müesseselerinden biridir. Bizler de bulunduğumuz görevlerde kurumlarımızı bir adım daha ileri taşımak için çalışıyoruz. Hep birlikte uyum içerisinde yapacağımız çalışmalar ile birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır” dedi. 

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yöneticiliğine atanan Hafız Yasin Uslu’yu tebrik edip, yeni görevlerinde başarılar dileyerek beraber çalışmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği İdari İşler ve Personel Müdürü Ahmet Özer, “İslam ve Kur’an yolunda, vatanını ve milletini seven nesillerin yetişmesi için çalışmak boynumuzun borcudur. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza ve bayrağı daha ileri taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun