Kestanepazarı Kur’an Yolunda Aralıksız Çalışıyor

Kestanepazarı Kur’an Yolunda Aralıksız Çalışıyor

Kestanepazarı Yönetim Kurulları, 2020 yılının ilk sabahında, bir araya geldi. Geçtiğimiz son bir yılın genel bir değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda 2020 hedefleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Kestanepazarı Yönetim Kurulları Cüneyd Dayhan başkanlığında, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’daki Eğitim Kampüsü’nde 1 Ocak sabahı bir araya geldi. Toplantıda geçtiğimiz bir yıllık süre içerisinde kurumlarımızın gerçekleştirdiği faaliyetlerinin genel değerlendirmesi yapıldı. 2020 senesinde yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunularak, yeni hedeflerin belirlenmesi için de çalışma yapıldı.

Kur’an yolundan ayrılmadan, Ümmeti Muhammed aşkına aralıksız olarak çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, “Bizler ümmetin en şereflisi olan talebelerimiz için buradayız. Kurumlarımızın tek gayesi Kur’an-ı Kerim ve hafızlık talebelerimizin daha iyi eğitim alarak, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarıdır. Bunu için de bizler gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu çalışmalarımızı hayata geçirmemizde bizlere destek olan tüm Kestanepazarı gönüllülerine de bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun