İzmir’deki İş Adamlarına Kestanepazarı ve Hizmetleri Anlatıldı

İzmir’deki İş Adamlarına Kestanepazarı ve Hizmetleri Anlatıldı
Firmaları İzmir’de faaliyet gösteren iş adamları, hizmetlere katkı sağlamak amacıyla Kestanepazarı’nın düzenlediği “Dünden Bugüne Kestanepazarı“ tanışma ve kaynaşmatoplantısında buluştu. Balçova Kaya Termal Otel Toplantı Salonu’da gerçekleşen yemekli toplantıda Kestanepazarı’nın, dini eğitim-öğretim alanında toplumun her kesimine sunduğu ücretsiz hizmetler, öğrencilere yönelik sosyal faaliyetler, öğrencilerimizin Türkiye ve dünya çapındaki başarıları anlatıldı. Kestanepazarı tanıtım filmi izlendi. [caption id="attachment_6448" align="alignnone" width="595"]aa Firmaları İzmir'de Faaliyet Gösteren İş Adamlarına Kestanepazarı Tanıtıldı[/caption] İş adamları buluşması açılış konuşmasında Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan “1945 yılından günümüze kadar ücretsiz eğitim hizmetleriyle öğrencileri himaye eden Kestanepazarı, sadece hayırsever insanların destekleriyle ayakta durmaktadır ve sizler gibi gönlü güzel insanlar olduğu müddetçe hizmetlerine devam edecektir.” sözleriyle katılımcıları selamladı.

Kestanepazarı’nın Amacı, Kur’an ve Sünnet Doğrultusunda Nesiller Yetiştirmektir

Kestanepazarı Milî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez kurumun tarihi ve eski günlerini anlatan konuşmasında Kestanepazarı’nın kuruluşundan bu yana hiçbir siyasi oluşum, cemaat veya tarikatla ilişkisinin olmadığını açıkladı. Bundan sonraki süreçte de Kur’an ve sünnet doğrultusunda nesiller yetiştirerek, hizmetlerini sürdüreceğini belitti. Programda bir konuşma yapan, mezunlarımızdan Prof. Dr. Hasan Çelikkaya, Kestanepazarı’nın kendi eğitimine yapmış olduğu katkılardan bahsederek, kurumların, iş adamlarının ve yardımseverlerin katkılarıyla hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti. Masrafları yönetim kurulu üyelerimiz tarafından karşılanan programda İzmir İl Müftü Vekili Mesut Harmancı, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan birer konuşma yaptı. Program sonunda davetlilere tanıtım broşürleri verildi. [caption id="attachment_6446" align="alignnone" width="595"]aa Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan İş Adamlarına Hizmetleri Anlattı[/caption] [caption id="attachment_6447" align="alignnone" width="595"]aa Millî Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez Kestanepazarı Kurumları Tarihi Hakkında Bilgi Verdi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun