İzmir’de 4 İlçeye Yeni İmam Hatip Lisesi Açıldı

İzmir’de 4 İlçeye Yeni İmam Hatip Lisesi Açıldı

İzmirli öğrenciler 2011 – 2012 eğitim-öğretim yılına, yeni açılan 4 İmam Hatip Lisesiyle merhaba dedi. Merkezi ilçelerden Buca ve Gaziemir, çevre ilçelerden Aliağa ve Menemen öğrencileri eğitim hayatlarına kendi ilçelerinde açılan İmam Hatip Liselerinde devam edebilecek.

  [caption id="attachment_709" align="alignleft" width="595" caption="Yeni Açılan Buca Anadolu İmam Hatip Lisesi 404 Öğrenciye Eğitim Veriyor"][/caption]  

 

 

İzmir merkezi ilçelerinde bulunan İzmir, Konak ve Karşıyaka İHL’lerinde eğitim görmek isteyen öğrencilerin sayılarının çoğalması ve bu okullara evleri uzak olan öğrencilerin zorluk çekmesi sebebiyle İzmir’in merkezi ilçelerinden Buca ve Gaziemir’e iki İmam Hatip Lisesi açıldı.

İmam Hatip Lisesi bulunmayan Aliağa ve Menemen ilçelerine de İHL açılarak, İzmir ve ilçelerindeki İmam Hatip Lisesi sayısı 8’e yükseldi.

Bu yıl açılan okullarla birlikte İzmir ve ilçelerinde 2011-2012 eğitim-öğretim yılı, 13 İmam Hatip Lisesi’yle başlamış oldu.

[caption id="attachment_711" align="alignleft" width="595" caption="Yeni Açılan Gaziemir İmam Hatip Lisesi 80 Lise 1. Sınıf Öğrencisine Eğitim İmkanı Sunuyor"][/caption]

İzmir’de Bulunan İmam Hatip Liseleri

İzmir İmam Hatip Lisesi Bergama İmam Hatip Lisesi
Konak İmam Hatip Lisesi    Kemalpaşa İmam Hatip Lisesi
Karşıyaka İmam Hatip Lisesi Menemen İmam Hatip Lisesi
Buca İmam Hatip Lisesi Ödemiş İmam Hatip Lisesi
Gaziemir İmam Hatip Lisesi Tire İmam Hatip Lisesi
Aliağa İmam Hatip Lisesi Torbalı İmam Hatip Lisesi
Bayındır İmam Hatip Lisesi  
  [caption id="attachment_713" align="alignleft" width="595" caption="Buca AİHL Kurucu Müdürü Fahrettin Adsız Okullarında Hafta Sonları Açık İHL Olduğunuda Söyledi"][/caption]   [caption id="attachment_719" align="alignleft" width="595" caption="Gaziemir İHL Kurucu Müdürü Dilaver Açıkgöz, Yeni Açılan Okullarını Gelecek Yıllarda İleriye Taşımayı Hedefliyor"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun