İzmir Valisi Mustafa Toprak, Fuardaki Standımızı Ziyaret Etti

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Fuardaki Standımızı Ziyaret Etti

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 82. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bulunan Kestanepazarı standını ziyaret etti.

Kestanepazarı Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım ve Basın-Yayın ve Enformasyon Müdürü Nurkan Boz tarafından karşılanan Vali Mustafa Toprak, kurumun hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

[caption id="attachment_5303" align="alignnone" width="595"] Mustafa Yıldırım, Mustafa Toprak, Nurkan Boz[/caption]

“Misafir Hatıra Defteri”ni İmzaladılar

Vali Toprak, stantta bulunan Misafir Hatıra Defteri’ni de imzaladı. Sayfaya şöyle yazdı:

“Bugün Kestanepazarı Kur’an kursunun, 82. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standını ziyaret ettim. Buradaki arkadaşların, inancımızın yüce değerlerinin öğrenilmesi ve öğretilmesindeki katkılarını müşahede ettim. Tüm katkı veren, destekleyen, gayret eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
Mustafa Toprak İzmir Valisi
[caption id="attachment_5305" align="alignnone" width="595"] İzmir Valisi Mustafa Toprak Standımızı Ziyaret Ederek Hatıra Defterini İmzaladı[/caption] [caption id="attachment_5304" align="alignnone" width="595"] Vali Toprak'ın Kestanepazarı Hatıra Defterindeki Yazısı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun