İzmir Valisi M. Cahit Kıraç Kurumumuza Veda Ziyaretinde Bulundu

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç Kurumumuza Veda Ziyaretinde Bulundu

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Diyarbakır Valiliğine atanması sonrası gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinde Kestanepazarı’nı unutmadı.

[caption id="attachment_4681" align="alignnone" width="595"] Diyarbakır Valisi Görevine Atanan Cahit Kıraç, Kestanepazarı'na Veda Ziyaretinde Bulundu[/caption]

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, İzmir İHL Müdürü Arif Ayyıldız ve Kestanepazarı Ortaöğrenim Yurdu Müdür Yardımcısı Ali Koç da yer aldı.

Vali Kıraç görüşmede, kurumlarımızın ihtiyacı olduğu müddetçe desteğe hazır olduğunu ifade ederek, İzmir’deki görev süresince Kestanepazarı ile birlikte çalışmalar yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dayhan ise Kıraç’a yeni görevinde başarılar dileyerek, İzmir’e kattığı değerlerin Diyarbakır’da da devam etmesi temennilerinde bulundu.

Kıraç, yöneticilerimizle ve yurtta bulunan öğrencilerimizle helalleşerek, vedalaştı.

[caption id="attachment_4682" align="alignnone" width="595"] Vali M. Cahit Kıraç, Ziyareti Sırasında Yurtta Bulunan Öğrencilerimizle de Vedalaştı[/caption] [caption id="attachment_4683" align="alignnone" width="595"] Kıraç'ın Veda Ziyaretinde Yurt Yöneticilerimiz ve Farklı Kurumların Temsilcileri de Yer Aldı[/caption] [caption id="attachment_4680" align="alignnone" width="595"] Ön Sıra Soldan: Arif Ayyıldız, Cahit Kıraç, Hasan Dayhan. / Orta Sıra: Gazi Pehlivan, Necati Gürsöz, Burhaneettin Kansızoğlu. / Arka Sıra: Ali Koç, Emin Üzüm[/caption]    

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun