İzmir İl Müftülüğü ve TDV İftarı Karşıyaka’da Düzenlendi

İzmir İl Müftülüğü ve TDV İftarı Karşıyaka’da Düzenlendi

İzmir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi'nce organize edilen iftar daveti Karşıyaka Seyirtepe'de İzmir protokolünü bir araya getirdi.

[caption id="attachment_3178" align="alignnone" width="595"] İzmir İl Müftülüğü ve TDV İzmir Şubesi İftar Programı Düzenledi[/caption]

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programına; İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir İl Müftü Vekili İlyas Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfı Denetleme Kurulu Başkanı Şeraffetin Gölcük ile il müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren dernek yöneticileri katıldı.

Vali Kıraç programda yaptığı konuşmada İslam dininin ‘komşusu açken, kendisi tok yatan bizden değildir’ inancına sahip olduğunu vurgulayarak "İzmirli hayırseverler birbirleriyle hayır yapma konusunda yarış içinde. Müftülük öncülüğünde 30 üzerinde çadır kuruldu. Ayrıca, yardıma muhtaç ailelere ramazanda destek olunuyor. Bu hizmete katkısı bulunan hayırsever kişilere teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

[caption id="attachment_3179" align="alignnone" width="595"] Soldan: M. Cahit Kıraç, Aziz Kocaoğlu, İlyas Öztürk[/caption]

Vali Kıraç, Kestanepazarı’na Plaket Takdim Etti

Protokol konuşmalarının ardından gerçekleşen programda Kıraç, yapılan hizmetlerde katkısı bulunan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi takdim etti. Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği adına plaketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dayhan aldı.

İzmir protokolü, Diyanet camiası ve Kur’an Kurslarına hizmet eden dernek yöneticilerinin bir araya geldiği iftarda davetliler birbirleriyle görüşme ve sohbet etme fırsatı buldu.

[caption id="attachment_3182" align="alignnone" width="595"] İzmir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi İftarı Karşıyaka Seyirtepe[/caption] [caption id="attachment_3184" align="alignnone" width="595"] İftar Programına İzmir Protokolünün Yanısıra Sivil Toplum Kuruluşları ve Hayırseverler de Katıldı[/caption] [caption id="attachment_3183" align="alignnone" width="595"] İzmir Valisi Cahit Kıraç - Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Hasan Dayhan[/caption]   İzmir İl Müftülüğü haberi ve fotografları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:

http://www.izmirmuftulugu.gov.tr/haber34.asp

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun