Hocalarımız ve Yöneticilerimiz Eğitim Sistemimizi Değerlendirdi

Hocalarımız ve Yöneticilerimiz Eğitim Sistemimizi Değerlendirdi

Kur’an Kurslarımızda görev yapan hocalarımız, düzenlenen istişare toplantısıyla, eğitim-öğretimde yeni gelişmeler ve Kestanepazarı eğitim sistemini değerlendirdi.

Dernek yöneticilerinin 2012 yılında elde edilen başarılarla ilgili hocalarımıza tek tek teşekkür etmesinin ardından eğitimde başarının dayanışma ve hoşgörüyle kazanıldığı vurgulandı.

Eğitimde yeni metotlar üzerine fikirlerin alındığı toplantıda sohbet sistemi, ders halkaları, gündemin gerisinde kalmayan interaktif eğitim anlayışı ve ilköğretim dördüncü sınıftan sonra eğitim kurumlarımızda okumak isteyen öğrenciler için yatırım yapılması konularına yer verildi.

Toplantıda hocalarımıza, yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

[caption id="attachment_3624" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Yönetici ve Hocaları Eğitim Sistemi ve Yenilikleri Konuştu[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun