Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu İnşaatına İnceleme Ziyareti

Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu İnşaatına İnceleme Ziyareti

Dernek yöneticilerimiz, Hayırsever Güngör Çolakoğlu tarafından yaptırılan Aliağa Yenişakran’daki, “Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu” binası inşaatını ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hasan Dayhan ve yöneticilerin katıldığı ziyarette Güngör Çolakoğlu, yetkililere Kur’an kursu inşaatını gezdirdi. Ve binanın daha işlevsel kullanılabilmesi için yetkililerle görüşmeler yaptı.

Çolakoğlu binanın tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Kursun 2013-2014 eğitim-öğretim yılında eğitime başlatılması planlanıyor.

[caption id="attachment_5098" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur'an Kursu 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında Öğrencilerimize Hizmet Verecek[/caption] [caption id="attachment_5097" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Yöneticileri ve Personelleri Aliağa Yenişakran'da Yapımı Devam EdenKur'an Kursumuzun İnşaatını Gezdi[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun