Hacı Ali Rıza Güven, Kabri Başında Dualarla Yâd Edildi

Hacı Ali Rıza Güven, Kabri Başında Dualarla Yâd Edildi

Kestanepazarı’nın kurucularından ve eski dernek başkanlarımızdan Hacı Ali Rıza Güven, vefatının 7. yıldönümünde Bornova Mezarlığındaki kabri başında dualarla yâd edildi.

Anma programına merhumun aile fertleri, akrabaları ve sevenlerinin yanı sıra Kestanepazarı camiası da katıldı.

Bornova Ali Rıza Güven Camii’nde ikindi namazı öncesi, hocalarımız tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.  Kabir ziyaretinde ise öğrencilerimiz tarafından okunan hatimlerin duası yapıldı. Hacı Ali Rıza Güven başta olmak üzere, Kestanepazarı’na emeği geçen diğer büyüklerimiz, hocalarımız ve bağışçılarımız için dualar edildi.

[caption id="attachment_5104" align="alignnone" width="595"] Dernek Eski Başkanlarımızdan Merhum Ali Rıza Güven Kabri Başında Dualarla Anıldı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun