Gönüllülerimiz Geleneksel İftar Programımızda Bir Araya Geldi

Gönüllülerimiz Geleneksel İftar Programımızda Bir Araya Geldi

Kestanepazarı Geleneksel İftar Sofrası İzmirli yöneticiler, sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri, basın mensupları ve hayırseverleri buluşturdu.

İftar programına İzmir Milletvekillerinden İsmail Katmerci ve Rıfat Sait, DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Ömer Dumlu, Karabağlar Müftüsü Abdulcebbar Altun, Konak Müftüsü Zeki Aksoy ’un yanı sıra birçok kurum temsilcisi ve Kestanepazarı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

[caption id="attachment_3315" align="alignnone" width="595"] Geleneksel Kestanepazarı İftarımız Gönülverenlerimizi Bir Araya Getirdi[/caption]

Konuşmalarda Kestanepazarı’na Hizmetlerinden Dolayı Teşekkürler Edildi

Programın açılış konuşmasında Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman Kestanepazarı’nın öğrenci hizmetlerini ve Ramazan faaliyetlerini özetledi. Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez, iftar programına katılan misafirlere katılımlarından dolayı kurumlarımız adına teşekkür etti.

[caption id="attachment_3317" align="alignleft" width="200"] İsmail Katmerci[/caption]

Katılımcıların kısaca duygularını dile getirdiği konuşmalarda İzmir Milletvekili İsmail Katmerci: “Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı vatanını, milletini, bayrağını seven birer birey olarak yetiştiren Kestanepazarı’na teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Kestanepazarı’nın Türkiye’ye kattığı değerlere değinerek “Ramazan’da her gün farklı yerlerde farklı insanlarla beraber oluyoruz. O insanlarla tanışık olmak, onlarla birlikte iftar etmek çok mutluluk verici bir olay. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu bu birlik ve beraberliğe emek verdiğinizi ve bu davaya gönül verdiğinizi biliyorum. Geçmiş yıllarda yaptığınız hizmetlerin bundan sonra devam etmesini Yüce Mevlâdan niyaz ediyorum” dedi.

Karabağlar İlçe Müftüsü Abdulcebbar Altun, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nun hizmetlerinin güzelliğine değinerek “Bir avuç salih insanın attığı tohumlar bugün bir çınara dönüşmüştür. Evlatlarımızı güvenle teslim ettiğimiz bu yuva, kazandığı başarılarla da kendini göstermektedir. Bu hizmetlerde sizlerin de katkısı olduğunu biliyor ve hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

[caption id="attachment_3322" align="alignright" width="400"] Başkan Hasan Dayhan, Misafirlerimizle Özel Olarak İlgilendi[/caption]

Konak İlçe Müftüsü Zeki Aksoy: “Bugün burada sizlerle olmak, sizlerle birlikte iftar yapmak, beraber dua etmek benim için çok önemli. Burada bulunan herkesin hayır duası bile Kestanepazarı’nı yüceltmeye yeterlidir.” diyerek programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve Ekibi Program Sonrası Başkan Hasan Dayhan'ı Makamında Ziyaret Etti

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun