Gençlik ve Spor Müdürü Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Müdürü Kestanepazarı’nı Ziyaret Etti

İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürü Nüammer Uslu, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneğimizin İzmir Hatay’da bulunan Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti.

Kestanepazarı Eğitim Kampüsü’nü ziyaret eden İl Gençlik ve Spor Müdürü Uslu’ya, İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Yusuf Yılmaz da eşlik etti. Uslu ve Yılmaz’ı makamında ağırlayan Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, Kestanepazarı’ndaki hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi hakkında bilgi verdi. Eğitim Kampüsü’nü gezerken hamiliğini yaptığımız İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu hakkında da bilgi alan Uslu, Kestanepazarı ailesine, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

“GENÇLERİN SAĞLIKLI YETİŞMELERİNE KATKI SAĞLAR”
Kur’an Kursu ek hizmet binasında açılan “Ahşap İşleme, Robotik Kodlama, Ebru, Bilgisayar ve Mutfak Atölyeleri”ni de yerinde inceleyen Uslu, Kur’an-ı Kerim eğitimi alan ve hafızlık yapan öğrencilerin bu tür bilimsel, kültürel, sanatsal eğitimlerden de geçmelerinin çok uygun ve yerinde olduğunu dile getirdi. Gençlerin geleceğe tam donanımlı olarak yetişmeleri için bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu da dile getiren Uslu, “Bu tür faaliyetler gençlerin zihinsel ve psikolojik olarak gelişimlerini artırır ve bu da eğitim hayatlarındaki başarıya olumlu katkı sağlar. Yapılan çalışmalardan dolayı Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ile Millî Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı yönetim kurullarını ve değerli çalışanlarını tebrik ederim” dedi.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun