Genç Yıldızlar Yaz Kur’an Kursumuzla Parladı

Genç Yıldızlar Yaz Kur’an Kursumuzla Parladı

Genç Yıldızlar Yaz Kur’an Kursu katılımcı öğrencilere düzenlenen veda programıyla tamamlandı.

[caption id="attachment_5229" align="alignnone" width="595"] Genç Yıldızlar Yaz Kur'an Kursu 60 Öğrencisiyle Eğitim Dönemini Tamamladı[/caption]

İlköğretim 1 ile 5. sınıf arasında bulunan 60 öğrencimizle gündüzleri düzenlenen kursumuzda minikler; Kur’an-ı Kerim, itikat, ibadet, ahlak ve siyer dersleri görerek geleceğe hazırlandı.

Derslerin yanı sıra spor ve aktivitelerle dolu bir yaz geçiren öğrencilerimiz halı saha maçları, piknik, yüzme kursu, deniz gezisi, doğal yaşam parkı gezisi, masa tenisi, badminton, film seyretme ve bilgi yarışması gibi birçok etkinlik gerçekleştirdi.

Başarılı Öğrencilere Başarı Belgesi ve Madalya Takdim Edildi

Yaygın Eğitim Sorumlusu İlyas Altunkaya koordinesinde gerçekleşen yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilere Başarı Belgeleri hocaları tarafından takdim edildi.

Düzenlenen sportif aktivite ve yarışmalarda dereceye giren öğrenciler de madalya ile ödüllendirildi.

[caption id="attachment_5230" align="alignnone" width="595"] Eğitimini Tamamlayan Öğrencilere, Hocaları Tarafından Başarı Belgeleri Verildi[/caption] [caption id="attachment_5228" align="alignnone" width="595"] Sportif Faaliyetlerde Başarı Gösteren Öğrencilere Şampiyonluk Madalyaları Takdim Edildi [/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun