Emin Üzüm, Gaziantep İl Müftülüğü ve Kurumları Ziyaret Etti

Emin Üzüm, Gaziantep İl Müftülüğü ve Kurumları Ziyaret Etti

Mezunlarımızdan Emin Üzüm, Kahramanmaraş, Gaziantep ve civar bölgede Kestanepazarı’nı ve faaliyetlerini anlatarak tanıtmaya devam ediyor.

Gönüllü Fahri Temsilci olarak il il, kurum kurum, kişi kişi Kestanepazarı’nı anlatan Emin Üzüm, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Gaziantep İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İmam Hatip Lisesi ve Kur’an Kurslarıyla bazı kurumları ziyaret etti.

Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Mahmut Karateke, Kestanepazarı’na Her Türlü Desteği Vermeye Hazır Olduklarını Belirtti

Kestanepazarı Fahri Temsilcisi Emin Üzüm, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Mahmut Karateke’yi makamında ziyaret etti. Kestanepazarı’na yabancı olmadığını ifade eden Karateke, Kestanepazarı’na hayran kaldığını vurgulayarak, kurumumuza her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Görev yaptığı yerlerden Kestanepazarı’na öğrenciler gönderdiğini anlatan Karateke, bu tanıtım çalışması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Kestanepazarı’na, hizmetlerinde başarılar diledi.

[caption id="attachment_2037" align="alignnone" width="595" caption="Gönüllü Fahri Temsilcimiz Emin Üzüm, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Mahmut Karateke'ye Hoş Geldin Ziyaretinde Bulundu"][/caption]

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin Ziyaret Edildi

Gaziantep temasları çerçevesinde, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin’i makamında ziyaret eden Üzüm,  kurumumuzun yeni yıl ajandası ve tanıtım broşürlerini hediye etti. Kestanepazarı’nın lise öğrencilerine yönelik hizmetlerini aktardı.

Hoşgör Eğitim Kurumları Ziyaret Edildi

Gaziantep’te Kur’an ve hafızlık eğitimi hizmetlerini başarıyla yürüten “Hoşgör Eğitim Kurumları” ziyaret edildi. Kur’an Kursu Yöneticisi Mustafa Deniz’e kurumumuz hakkında bilgiler verildi. Kestanepazarı’nı ziyaret ettiğini belirten Deniz, hizmetlerimizi yakından takip ettiğini belirtti.

Deniz; Hoşgör Eğitim Kurumları’nın 1961 yılından buyana kesintisiz olarak Kur’an ve hafızlık eğitimi gerçekleştirdiğini belirtti. 1 vakıf, 1 dernekle, Kur’an Kursları bünyesindeki öğrencilere hizmet edildiğini belirten Deniz; erkek Kur’an kursunda 250, kız Kur’an kurslarında ise 150 öğrencinin eğitime devam ettiğini söyledi.

Gaziantep Ömer Özmimar AİHL Ziyaret Edildi

Gaziantep Ömer Özmimar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir İyikasap makamında ziyaret edilerek kurumumuz hakkında bilgiler verildi.

 

Emin Üzüm Ziyaretlerini Sürdürecek

Önümüzdeki günlerde Adıyaman ve Hatay illerindeki müftülük, Milli Eğitim Müdürlüğü ve kuruluşları ziyaret edeceğini belirten Emin Üzüm’e, katkılarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

[caption id="attachment_2036" align="alignnone" width="595" caption="Fahri Temsilcimiz Üzüm, Gaziantep Ziyaretinde; İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Hoş Gör Kur’an Kursu Yöneticisi Mustafa Deniz ve Ömer Özmimar AİHL Müdürü Abdulkadir İyikasap'ı da Ziyaret Etti"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun