Diyanet İşleri Başkan Yardımcısından Kestanenapazar’ına Ziyaret

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısından Kestanenapazar’ına Ziyaret

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan’ı makamında ziyaret etti.

İzmir Eski Müftüsü Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ramazan Muslu, geçen hafta sonu Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’ni ziyaret etti. İzmir Hatay’da bulunan Eğitim Kampüsü’nde Dernek Başkanı Cüneyd Dayhan’ın makamında ağırladığı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Muslu, yakın zamanda vefat eden Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Onursal Başkanı Hasan Dayhan için taziyelerini bildirdi. Hasan Dayhan’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getiren Prof. Dr. Muslu, Hasan Dayhan için dua ederek Allah’tan kendisine mağfiret geride kalanlarına ise başsağlığı diledi.

Kestanepazarı Yönetim Kurulları tarafından alınan karar ile kısa süre önce Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanlığı’na getirilen Cüneyd Dayhan’ı da tebrik eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Muslu, Başkan Cüneyd Dayhan’a görevinde başarılar diledi.

Gerçekleştirdikleri taziye ziyareti, tebrik ve başarı dileklerinden ötürü Prof. Dr. Muslu’ya teşekkür eden Başkan Cüneyd Dayhan, “Çocukluğumdan beri hizmetkârı olduğum Kestanepazarı ve camiasına en üst düzeyde hizmet etmeye çalışacağım. Siz değerli büyüklerimin destek ve tavsiyeleri ile Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi almak isteyen yavrularımıza inşallah dün olduğu gibi bugün ve yarın da faydalı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, İdari İşyer ve Personel Müdürü Ahmet Özer

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun