Din Öğretimi Şube Müdürü Yılmaz Kampüsümüzü Ziyaret Etti

Din Öğretimi Şube Müdürü Yılmaz Kampüsümüzü Ziyaret Etti

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneğimizin İzmir Hatay’da bulunan Eğitim Kampüsünü ziyaret etti. Yılmaz, kampüsümüzde bulunan imkânlar ve eğitim çalışmaları ile hafızlık sistemi hakkında Kestanepazarı Yönetim Kurulu üyeleri ve hocalarından detaylı bilgi aldı.

AHŞAP İŞLEME VE ROBOTİK KODLAMA ATÖLYELERİNİ GEZDİ
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği 2. Başkanı Cüneyd Dayhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhiddin Sami Dayhan’dan Kestanepazarı’nın kuruluş misyonu ve vizyonu hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Bayraklı’da inşaatı devam eden Kestanepazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi ile hamiliğini yaptığımız İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hisar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okullarının güncel durumlarını da inceledi. Eğitim Kampüsümüzü de gezerek öğrencilere sunduğu imkânları gözlemleyen Yılmaz, Kur’an Kursu ek hizmet binasında açılan “Ahşap İşleme, Robotik Kodlama ve Ebru Atölyeleri”ni ziyaret etti. Atölyelerin öğrencilerin akademik ve kültürel gelişimi için çok yararlı olduğunun altını çizen Yılmaz, yapılan çalışmalardan dolayı Kestanepazarı Ailesini ve Yönetim Kurulunu tebrik etti.

Yusuf Yılmaz- Cüneyd Dayhan- Muhiddin Sami Dayhan
Cüneyd Dayhan- Yusuf Yılmaz
Cüneyd Dayhan- Yusuf Yılmaz- Muhiddin Sami Dayhan- Oktay Topbaşoğlu- Zübeyir Kuyubaşı- Rasim Çakmak- Hasan Ali Yazıcı
Oktay Topbaşoğlu- Rasim Çakmak- Yusuf Yılmaz- Cüneyd Dayhan-Muhiddin Sami Dayhan- Hasan Ali Yazıcı
Cüneyd Dayhan- Yusuf Yılmaz- Oktay Topbaşoğlu

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun