Eski Dernek Başkanımız İsmail Başpınar Kabri Başında Dualarla Anıldı

Eski Dernek Başkanımız İsmail Başpınar Kabri Başında Dualarla Anıldı

Kestanepazarı’na büyük katkılar sağlayan eski dernek başkanımız, İzmir’e büyük hizmetlerde bulunmuş hayırsever, İsmail Başpınar (72) vefatının 9. Yıldönümünde, Işıkkent Mezarlığı’ndaki kabri başında, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.

Anma programına merhumun çocukları Eyüp & Ahmet Başpınar ve akrabalarının yanı sıra Kestanepazarı’nı temsilen; Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Yurt Yöneticisi Şaban Küçük, hocalarımızdan Mustafa Tipi, Mesut Güner ve öğrencilerimiz katıldı.   

1989–2002 yılları arasında Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanlığı yapan Başpınar için ikindi namazı öncesi Bornova Işıkkent Mezarlığı Camii’nde, hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, namaz sonrası kabri başında dualar edildi.

Program sonrası Başpınar ailesi, katılımcılara helva ve şeker ikramında bulundu.

[caption id="attachment_1414" align="alignleft" width="595" caption="1989 - 2002 Dernek Başkanlarımızdan Merhum İsmail Başpınar (72) Kabri Başında Dualarla Anıldı"][/caption] [caption id="attachment_1406" align="alignleft" width="595" caption="Merhum İsmail Başpınar'ın Kabri, İzmir Bornova Işıkkent Mezarlığında Bulunuyor                               Vefat Tarihi: 10 Aralık 2002"][/caption]   [caption id="attachment_1407" align="alignleft" width="595" caption=" Merhum İsmail Başpınar'ın Kabri Başında Kur'an Tilavet Edildi, Dualar Okundu"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun