Burhan Keskin Beden Dili ve İletişim’i Anlattı

Burhan Keskin Beden Dili ve İletişim’i Anlattı

7 Ocak 2012 Cumartesi / Kişisel Gelişim Uzmanı Burhan KeskinBeden Dili ve Etkili İletişim”  konulu konferansında öğrencilerimize beden dilinin inceliklerini anlattı.

Kişisel Gelişim Uzmanı Burhan Keskin Öğrencilerimize Beden Dilinin Etkili Kullanımını Gösterdi
 

Dil Yalan Söyler Ama Beden Söylemez

Keskin, doğru ilişki kurmak ve söylenen sözün daha iyi anlaşılmasında beden dilinin etkilerine değinerek “Beden dilini öğrendiğimizde gerek kendi beden dilinizi daha rahat ve etkili kullanacak, gerekse insanların davranışlarını ‘Hey, sanki zihnimi okuyor gibisin’ tepkisini vermelerini sağlayacak kadar kolay yorumlayarak daha kolay ve etkili iletişim kuracaksınız” dedi.

Keskin; el-kol, göz, ayak gibi organların hareketleriyle kişilerin birçok şeyi, farkında olmadan ortaya koyduğunu söyledi.

[caption id="attachment_1668" align="alignleft" width="595" caption="Keskin, El-Kol, Göz ve Vücudun Diğer Azalarıyla, Kişinin Farkında Olmadan Yaptığı Hareketlerin Okunabildiğini ve Buradan da Kişi Hakkında Veriler Çıkarılabildiğini Söyledi"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun