Başarılı Öğrencilerimiz Ezan Belgeselinde Yer Aldı

Başarılı Öğrencilerimiz Ezan Belgeselinde Yer Aldı

Kur’an-ı Kerim ve ezanı güzel okuma yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimiz, belgeselde yer aldı.

Ezanı Güzel Okuma Yarışması Türkiye 3.’sü olan Ozan Şen ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge 2.’si Harun Gün “Ezan” konulu belgeselde ezan okudu ve güzel ezan okumanın kendilerine ne hissettirdiğini anlattı.

TRT – 2012 Belgesel Yarışması’na hazırlanan Efe Aydemir ve Mert Taşdemir, aynı zamanda hazırlamakta oldukları “Ezan Belgeseli”nin yönetmenliğini de üstleniyor.

[caption id="attachment_1570" align="alignleft" width="595" caption="Öğrencilerimizden Harun Gün (Solda) ve Ozan Şen (Sağda) TRT'nin Yarışması İçin Çekilen Ezan Konulu Belgeselde Yer Aldı"][/caption]   [caption id="attachment_1571" align="alignleft" width="595" caption="Öğrencilerimizden Ozan Şen 2011 Yılı Ezan Okuma Türkiye Üçüncüsü - Harun Gün 2011 Yılı Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge İkincisi Olmuştu"][/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun