Kestanepazarı Ankara Mezunları Tanışma Toplantısında Buluştu

Kestanepazarı Ankara Mezunları Tanışma Toplantısında Buluştu

“1. Ankara Kestanepazarı Mezunları Tanışma Toplantısı”nda, Ankara ve civarında yaşayan Kestanepazarı mezunları bir araya geldi.

 

Ankara Maltepe Saffron Otel’de gerçekleşen toplantıya İzmir’den Kestanepazarı’nı temsilen; Başkan Hasan Dayhan, 2. Başkan Necmi Güngörmez, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman, Ar-Ge Müdürü Celil G. Deniz, Eğitim Koordinatörü Mustafa Yıldırım katıldı.

 

Toplantıya mezunlarımızdan Prof. Dr. Şerafettin Gölcük, Prof. Dr. İbrahim Çalışkan, Dr. Zafer Koç, Abdullah Özbey’in yanı sıra yaklaşık 15 mezunumuz katıldı.

 

[caption id="attachment_849" align="alignleft" width="595" caption="1. Ankara Kestanepazarı Mezunları Tanışma Toplantısı Hatıra Fotoğrafı"][/caption]  

Ankara’daki Mezunlarla İletişimin Güçlendirilmesi Adına Adımlar Atıldı

Ankara’da yaşayan mezunlarımız adına Prof. Dr. Şerafettin Gölcük hoş geldiniz konuşması yaptı. Toplantıda Kestanepazarı adına bir konuşma yapan Hasan Dayhan da Kestanepazarı hizmetlerini özetleyerek kurumun bugünkü yapısı hakkında bilgiler verdi.

 Katılımcıların kendilerini tanıtmasının ardından, temsilcilik çalışmaları ve Ankara’da yapılabilecek hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Ankara’daki Hizmetlerin Artırılabilmesi İçin Çalışacaklar

Toplantıda çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülebilmesi için, Prof. Dr. Şerafettin Gölcük hocamızın rehberliğinde Ankara’daki çalışmaların yürütüleceği belirtildi. Mücahit Tunç ve Şükrü Çetin’in yanı sıra, diğer mezunlarımız da çalışmalara destek vereceği vurgulandı.

[caption id="attachment_858" align="alignleft" width="595" caption="Ankara da Bulunan Mezunlarımız, Prof. Dr. Şerafettin Gölcük Hocamız  RehberliğindeHizmetlerin Artması İçin Çalışacak "][/caption]

 

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun