Yeni Kayıt Öğrencilerimiz, Yaz Kur’an Kursu’na Başladı

Yeni Kayıt Öğrencilerimiz, Yaz Kur’an Kursu’na Başladı
Kestanepazarı yaz kurslarıyla eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Okul döneminde 600 öğrencisinin ücretsiz-yatılı eğitimine hâmîlik yapan kurum, yaz aylarında da faaliyetlerine devam ederek 380 öğrencinin eğitimine devam ediyor. Bu yıl diploma notu seksen ve üzeri olan 120 ilkokul mezunu, diploma notu yetmiş ve üzeri 110 ortaokul mezunu öğrenci yaz Kur’an kursu için Kestanepazarı’na kaydedildi. 5 hafta sürecek olan kurs sonrası öğrencilerin ders durumları değerlendirilerek sınavlara tabi tutulacak. Başarılı olan öğrencilere eğitim-öğretim hayatına Kestanepazarı’nda devam etme imkânı sağlanacak.

Hafızlık Eğitimi Devam Ediyor

Hafızlığa çalışan öğrencilerin eğitimlerine devam ettiği kurumda 100 ortaokul mezunu ve 50 ilkokul mezunu öğrenci Kur’an-ı Kerim’i ezberlemeye devam ediyor. [caption id="attachment_6719" align="alignnone" width="595"]aa Yaz Kursu Öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim, Talim ve Temel Dini Bilgiler Dersleri Görüyor[/caption] [caption id="attachment_6720" align="alignnone" width="595"]zzz Yaz Kur'an Kursu, Eğitimin Yanısıra Öğrencilerine Birçok Sosyal Ortam Sağlıyor[/caption] [caption id="attachment_6721" align="alignnone" width="595"]ff Öğrencilerimiz Yurtlarımızın Bahçesinde Spor Müsabakaları Yapıyor[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun