Veli Toplantıları Gerçekleştirildi

Veli Toplantıları Gerçekleştirildi

Kestanepazarı Eğitim Kurumları, ücretsiz ve yatılı olarak himaye ettiği yaklaşık 600 öğrencinin eğitim-öğretim durumuyla ilgili veli toplantısı düzenledi.

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’na giden öğrencilerimiz için hizmet binasında; hafızlığa çalışan ve hafız adayı öğrencilerimiz için Kur’an kurslarımızda, İzmir İmam Hatip Lisesi’ne giden öğrencilerimiz için ise Kestanepazarı Lise Yurdunda veli toplantıları düzenlendi. Öğrencilerimizin dersleri ve yurtlarımızdaki durumları hakkında velilere bilgi verildi.

[caption id="attachment_5802" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Kur'an Kursları Veli Toplantısının İkinci Bölümü Öğrencilerin Sınıflarında Devam Etti[/caption] [caption id="attachment_5800" align="alignnone" width="595"] Lise Yurdu Veli Toplantısının İlk Bölümünde Veliler Genel Olarak Bilgilendirildi[/caption] [caption id="attachment_5801" align="alignnone" width="595"] Kestanepazarı Derneği Başkanı Hasan Dayhan Ortaokul Öğrencilerimizin Velilerine Hitap Etti[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun