Tarihe Yolculuk, Çanakkale Gezisi Düzenlendi

Tarihe Yolculuk, Çanakkale Gezisi Düzenlendi

Kestanepazarı, öğrencilerinin milli şuur elde etmesi ve tarihi yaşanan ortamında öğretmeleri amacıyla Çanakkale gezisi düzenledi.

Ortaokul Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Halil Taşcı ve Ortaöğrenim Müdür Yardımcısı Ali Koç’un organizatörlüğünde gerçekleşen gezide öğrencilerimiz; Çanakkale Şehitliği, deniz savaşlarının gerçekleştiği güney cephesi, kara savaşlarının gerçekleştiği kuzey cephesi, 57. Alay ve Gelibolu Şahindere Şehitlikleri, Gelibolu ve Ertuğrul tabyaları, Çanakkale Deniz Savaşları Müzesi, aynalı çarşı ve Truva Atı’nın bulunduğu bölgeleri rehber eşliğinde ziyaret ederek tarihleri hakkında detaylı bilgiler alındı. Gezi sonrası öğrencilerimiz ülkemizin kurtuluşu için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimiz için dualar etti.

[caption id="attachment_6469" align="alignnone" width="595"]aa Öğrencilerimiz Çanakkale'de Atalarını Ziyaret Etti[/caption] [caption id="attachment_6468" align="alignnone" width="595"]aa Çanakkale Gezisi Öğrencilerimize, Tarihi Yerinde Görerek Hissetme İmkanı Tanıdı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun