SELÇUK İSA BEY CAMİİ’NDE KUR’AN ZİYAFETİ VE ŞEHİT ANMASI YAPILDI

SELÇUK İSA BEY CAMİİ’NDE KUR’AN ZİYAFETİ VE ŞEHİT ANMASI YAPILDI
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği, Selçuk İlçe Müftülüğü ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu birlikteliğiyle Selçuk İsa Bey Camii’nde Kur’an Ziyafeti ve Şehit Özel Harekât Polisi Ahmet Alp Taşdemir anması gerçekleştirdi. Cuma namazı öncesi yapılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, Türkiye ve dünya dereceleri olan hocalarımız yaptıkları tilavetle büyük beğeni topladı. Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Özgür Çekçeki ve Jandarma Komutanı Mehmet Önder Ortoğlu, Selçuk İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Kılıç ve STK temsilcilerinin de katıldığı program sonunda kürsüye çıkan Selçuk İlçe Müftüsü Ömer Ünal tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua etti. Selçuk İsa Bey Camii’nde, Cuma namazı öncesi Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda görevli Hafız Salih Sevinç, Hafız Mehmet Ali Yakalı, Hafızlık Yarışması Dünya Üçüncüsü Hafız Yasin Uslu ve Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Dünya İkincisi Hafız Enes Kaput’un katılımıyla gerçekleştirilen Kur’an Ziyafeti ve Şehit Özel Harekât Polisi Ahmet Alp Taşdemir anması programının sunuculuğunu da Halil Kandemir üstlendi. DÜNYA İKİNCİSİ HOCAMIZ GÖNÜLLERİ MEST ETTİ Cuma namazına yaklaşık 1 saat kala başlayan programda Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Salih Sevinç, Fussilet Suresi 30 ila 36. Ayetlerini okudu. Ardından kürsüye çıkan Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Fahri Öğreticisi Hisar Camii Emekli Müezzin Kayyımı Hafız Mehmet Ali Yakalı, şehitler için yazılmış olan kaside ve şiirleri seslendirdi. Millî ve manevi duyguların kabardığı programda Hafızlık Yarışması Dünya Üçüncüsü Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu, Tevbe Suresi 109 ila 112. Ayetlerini tilavet etti. Yasin Uslu hocamızın ardından kürsüye çıkan Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Dünya İkincisi Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Enes Kaput Bakara Suresi 153 ila 157. Ayetlerini tilavet etti. Enes Kaput’un Kur'an tilaveti ile manevi bir ziyafet yaşayan İsa Bey Camii cemaati ardından Selçuk Müftüsü Ömer Ünal’ın tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için yaptırdığı duaya icabet etti. Duanın ardından Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Salih Sevinç’in imamlığında Cuma namazının eda edilmesi ile program sonlandırıldı. Program sonrası başta İsa Bey Camii İmam Hatibi İbrahim Taşdemir Hocanın oğlu Şehit Polis Ahmet Alp Taşdemir olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu için yapılan ikram, katılımcılara dağıtıldı.

Kur’an Ziyafeti ve Şehit Özel Harekât Polisi Ahmet Alp Taşdemir anması programının sunuculuğunu Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Yönetim Memuru Halil Kandemir üstlendi.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Salih Sevinç, Fussilet Suresi 30 ila 36. Ayetlerini okudu.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Fahri Öğreticisi Hisar Camii Emekli Müezzin Kayyımı Hafız Mehmet Ali Yakalı, şehitler için yazılmış olan kaside ve şiirleri seslendirdi.

Hafızlık Yarışması Dünya Üçüncüsü Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu, Tevbe Suresi 109 ila 112. Ayetlerini tilavet etti.

Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Dünya İkincisi Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Enes Kaput Bakara Suresi 153 ila 157. Ayetlerini tilavet etti.

Kur'an Tilavetlerinin ardından Selçuk Müftüsü Ömer Ünal tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için duaya etti.

Program sonrası hatıra fotoğrafı çekildi

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun