Örnek Din Görevlileri, Öğrencilerimizle Buluştu

Örnek Din Görevlileri, Öğrencilerimizle Buluştu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün “Tecrübe Paylaşımı” projesi kapsamında İzmir ilçe müftülüklerinde seminer düzenleyen ekip Kestanepazarı öğrencileriyle bir araya geldi. 

[caption id="attachment_6042" align="alignnone" width="595"]a Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Düzenlediği "Tecrübe Paylaşımı" Seminerlerinde Görevli Din Görevlileri Öğrencilerimizi Ziyaret Etti[/caption]

Seminer; örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlama, hizmetlerin etkinliğine ve verimliliğine katkıda bulunarak cami hizmetlerini çeşitlendirme amacıyla düzenleniyor.

İstanbul Kadıköy Hasanpaşa Camii İmam-Hatibi Levent Uçkan, Güngören Kuyulu Camii İmam-Hatibi Mehmet Şenyiğit, Kahramanmaraş Abdulhamidhan Camii İmam-Hatibi Ö. Faruk Şirikçi, Manisa Hilaliye Camii İmam-Hatibi İbrahim Sivrikaya, Rize Bozut Camii İmam-Hatibi Halil Çelik, İzmir Bayraklı Beşkubbeli Camii Müezzini Yasin Güngör ve Yunus Emre Camii Derneği Görevlisi Mehmet Keskin’den oluşan ekip yaptıkları örnek projeleri öğrencilerimizle paylaştı.

Din görevlileri örnek proje olarak; bir ay boyunca camide cemaat ile beş vakit namaza gelen çocuğa hediye verilmesi, yedi bin kişilik aşevi kurulması ve öğrencilere burs verilmesi gibi çalışmalarını anlattı.

[caption id="attachment_6040" align="alignnone" width="595"]aa Tecrübe Paylaşımında Yer Alan Din Görevlileri, Ortaokul Öğrencilerimizi de Ziyaret Etti[/caption] [caption id="attachment_6041" align="alignnone" width="595"]ccc Tecrübe Paylaşımında Görevli Hocalara, Yurt Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ali Koç Kurumlarımızı Tanıttı[/caption]

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun